Credo | Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

Credo

Magunkról és küldetésünkről – Havas Art Credo

A Havas Művészeti Ügynökség és Galéria / Havas Art Agency and Gallery a mai magyar kortárs festőművészek kiválóságainak alkotásaiból nyújt magas minőségű válogatást, vagyis Galériánkban a hazai kortárs művészek festményeinek “crem de la crem” válogatását mutatjuk be és egyben kínáljuk megvételre, - mely kínálati bázist és alkotóink létszámát céljainkkal összhangban folyamatosan bővíteni fogjuk.

A Galéria és Ügynökség tulajdonosa Dr. Havas Csilla korábban ügyvédként praktizáló, mára több évtizedes üzleti tapasztalattal bíró gazdasági szakember és VIP befektetési tanácsadó és egyben okleveles művészeti menedzser, aki maga is szenvedélyes elhivatottsággal fest, önálló képzőművészeti tevékenységet is végez. E ritka kettős szemlélet és látásmód, valamint az ezzel párhuzamosan jelen lévő üzleti tapasztalat találkozása tette lehetővé, hogy létrejöhessen Galériánk és Ügynökségünk, ráadásul mindezt a kortárs magyar művészek és alkotásaik hazai és nemzetközi befektetői, gyűjtői piacokon történő ismertebbé tétele iránt érzett társadalmi felelősségvállalás mentén tegyük.

Vágyunk és célunk kettős:

Egyrészt annak segítése, hogy tehetséges, itthon alkotó, de világviszonylatban is kiváló festőművészeink alkotásaik révén kiteljesedhessenek, vállukról az önmenedzselés nehézségeinek levételével lehetőséget teremtsünk a teljes kibontakozásra, a szabad alkotásra. Galériánk művészeinek segítsünk gazdasági, üzleti értelemben is értéket, stabilitást, biztos hátteret teremteni.
Missziónk, hogy igényes vásárlóink, gyűjtőink által képviselten felelősséget vállaljunk hazai művészeinkért, alkotásaikért, hogy a tehetség itthon maradhasson, magyar gyökerekből indulva és táplálkozva szárnyalhasson. A művész lehessen “csak” festőművész, a tehetség megbecsülést nyerjen.
Másrészt kiemelt célunk, hogy a vásárlóink, gyűjtőink esztétikus, szemet gyönyörködtető, ugyanakkor üzleti értelemben véve is kiváló befektetési lehetőséghez jussanak a Galériánk által nyújtott magas minőségű szolgáltatások révén.

Szolgáltatásaink:

01 Értékesítés

Neves kortárs festőművészek gondosan válogatott alkotásainak (olaj, akrill, vegyes technikájú és akvarell és pasztell festmények) értékesítése. Immár három exkluzív galériát is működtetünk az online jelenléten kívül; egyrészt Budapesten, az 5. kerület szívében, a Vitkovics Mihály u. 8. szám alatt, másrészt Székesfehérváron, Fő u. 3. szám alatt, illetve Miskolcon, Nagy Imre u. 17. szám alatt. Mindhárom exkluzív galériába történő látogatáshoz előzetes bejelentkezés, időpont foglalása szükséges.

02 Megtekintésre történő bemutatás

Vásárlóink a webgalériánkban kiválasztott műalkotásokat kívánságuk szerint otthonukban, irodájukban, nyaralójukban - vagyis az alkotást körülvevő leendő enteriőrben élőben is megtekinthetik.

03 Képkeretezés

Szolgáltatásunk szól egyrészt a művészek, másrészt a vásárlóink felé is, – hisz a gondosan megválasztott minőségi képkeret mindig emeli a műalkotás értékét, esztétikumát.

04 Profi fotózás

Művészeinknek nyújtjuk portréfotózásként és azokra a műalkotásokra is vonatkoztatva, amelyek a válogatásunk során ugyan nem kerülnek be a Galériánkba, de a művész műtermében megtalálhatóak, – ezáltal segítjük és támogatjuk művészeinket a teljes műalkotás-portfóliójuk digitalizált tárolásában, archiválásában.

05 Kiállítások, összművészeti estek szervezése

Vásárlóink, Művészeink és a Galériánkba beválogatott műalkotások számára színvonalas, nagy látogatottságú kiállítóhelyeken évente több alkalommal lehetőséget teremtünk a közvetlen találkozásra egy-egy színvonalas összművészeti este során.

06 Alkotótáborok szervezése

Különleges helyszíneken igényes alkotótáborok szervezése évente két alkalommal az Ügynökség és Galéria valamennyi művésze számára.

07 Interior Art Services

Főként ügyvédi, közjegyzői irodák, magánorvosi rendelők, magánirodák vezetői és tárgyalói belső tereinek kialakításánál lakberendezői, belsőépítészi szakértő csapatunkkal Budapesten és Miskolcon műalkotásainkkal hitelessé, emlékezetessé és egyben hangulatossá tesszük a belső enteriőrt. Egyedi tervezés és kivitelezés. Mitől hiteles és eredeti egy ilyen iroda? Attól, hogy a falak nem üresek, azokon nem kommersz "tucatreprók" lógnak, hanem eredeti és odaillő műalkotások várják az ott dolgozókat, az ügyfeleket, az üzleti partnereket. Kérje tanácsadásunkat elérhetőségeinken! Szakértőinkkel készséggel és örömmel állunk rendelkezésükre!

08 Művészetmenedzsment

Minden velünk szerződéses kapcsolatban álló művészt teljes művészetmenedzsment szolgáltatással támogatunk Magyarországon és határainkon túl egyaránt.